Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του προέδρου των φυλακών Διαβατών (Θεσ/νίκη, 14/10/07)

Ο εμπρησμός σπιτιού του επίτημου προέδρου φυλακών Διαβατών ήταν μία προειδοποίηση στους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς οι οποίοι αιχμαλωτίζουν όποιον μάχαιται και δεν υποτάσσεται στο μοντέλο της κυριαρχίας τους.

Οι απάνθρωποι τρόποι που έχουν ανακαλύψει τα μυαλά-φωστήρες τάξης και ασφάλειας για να αφάνισουν καθε είδους ”παράνομη δραστηριότητα” είναι η φυλάκιση συμπεριλαμβάνοντας την κακοποίηση και τον εκμηδενισμό των αιχμαλώτων τους. Στρημώχνοντας ανθρώπινες ψυχές στα κολαστήρια τους σαν σκλάβους για σφαγή στο Κολοσσαίο. Στερώντας τους βασικές ανάγκες όπως θέρμανση, στρώματα και ζεστό νερό. Βασανίζοντάς τους διοχετεύοντας εκεί την σχιζοφρενική μανία που τους δίνουν τα όπλα και τα γκλομπ για να υποτάξουν.

Ζώντας και δρώντας σε μια κοινωνία ελέγχου που ρίχνει ”παράνομους” απο τα μπαλκόνια, που τους καίει ζωντανούς στα κελιά τους, τους βάζει να αλληλοχτυπιούνται και τους βιάζει στα κολαστήρια της.

Σε μια κοινωνία που σπέρνει παντού ρουφιάνους και ”ζαρτινιέρες”, σε μια κοινωνία όπου η αλληλεγγύη και η επαναστατικότητα έχουν διαγραφεί απο την αλλοτροίωση και την παθητικότητα, επιλέγουμε να μην ανηκουμε στο ευνουχισμένο πλήθος και να αντεπιτεθούμε.

Σκόπιμα επιλέχθηκε ο στόχος αυτός καθώς δεν κατοικείται σε καθημερινή βάση και δεν θέλαμε να βάλουμε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωες.

Ήταν ενα σαφές μήνυμα στους δήμιους της δημοκρατίας να σταματήσουν τις βάρβαρες πρακτικές τους που φτάνουν τους αιχμαλώτους τους στα όρια της εξαθλίωσης.

– Να υλοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα των κρατουμένων για καλύτερες συνθήκες κράτησης.

– Άμεση κατάπαυση των πειθαρχικών διώξεων, και των συνεχόμενων μεταγωγών.

– Να σταματήσουν άμεσα οι βασανισμοί και οι δολοφονίες των κρατουμένων στα κολαστήρια.

Ο αγώνας για ελευθερία και αξιοπρέπεια είναι και θα είναι συνεχής και αμείωτος, μέσα και εξω απο τις φυλακές.

Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απο όλα τα κελιά.

Λευτεριά σε όλους τους αιχμαλώτους του κοινωνικού πολέμου.

Λευτεριά στους Γ. Δημητράκη, Β. Πάλλη, Μ. Τσόλκα, Χ. Τονίδου, Χ. Κοντορεβυθάκη και Μ. Τσουράπα

Εξεγερτική Δράση

Comments are closed.