Ισπανία: Εμπρηστική επίθεση σε βαν της εταιρείας Union Fenosa (Μαδρίτη, Αύγουστος 2011)

Στα φυλακισμένα αδέρφια μας

Αυτή τη νύχτα πυρπολήσαμε, με 5 λίτρα βενζίνης, ένα βαν της εταιρείας Union Fenosa (εταιρεία παραγωγής και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου αλλά και παροχής υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και τηλεπικοινωνιών) στη συνοικία του Καραμπαντσέλ σε αλληλεγγύη με τους φυλακισμένους συντρόφους/-ισσες

Στα αδέρφια μας (Μπίλλυ, Κόστα και Σίλβια, στους φυλακισμένους/-ες της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, σε όσους/-ες διώκονται από το χιλιανό κράτος για την υπόθεση βόμβες, σε όσους/-ες συνελήφθησαν πρόσφατα στην Ιταλία… σε όλες τις εξεγερμένες ψυχές)

Γιατί, αν και δεν σας γνωρίζουμε, και πιθανόν να μην σας γνωρίσουμε ποτέ, νιώθουμε όπως και εσείς. Όπως και εσάς, μας παρακινεί ένα τρομερό μίσος για το υπάρχον που το αρνούμαστε στη θεωρία και στην πράξη.

Αρνούμενοι αυτόν τον θεαματικό κόσμο της μισθωτής σκλαβιάς, της τεχνολογικής επιβολής, της δικτατορίας του εμπορεύματος και του χρήματος. Έναν κόσμο απ’ τον οποίο δεν αξίζει να σωθεί τίποτα. Έναν κόσμο που του αξίζει μονάχα να γίνει στάχτες. Το όνειρο της αυτοδιαχείρισης τελείωσε (αν και δυστυχώς ακόμα συζητιέται!) γιατί δεν θέλουμε να διαχειριστούμε τη μιζέρια μας. Γιατί αν και σε περιπτώσεις δεν είμαστε σύμφωνοι με κάποιες από τις ιδέες σας, αισθανόμαστε κοντά σας γιατί έχουμε επιλέξει την ίδια πλευρά στο οδόφραγμα ενάντια στους διαχειριστές αυτού του κόσμου, τους υποστηρικτές του και αυτούς που ψευδώς κηρύσσουν πως είναι εναντίον του.

Γιατί εδώ και καιρό ξεκινήσαμε έναν πόλεμο ενάντια σε κάθε μορφή κυριαρχίας και είναι απαραίτητο να τον προεκτείνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, μολύνοντας με τον ιό του τα πάντα. Ας ακούγονται εκρήξεις σε κάθε γωνιά του κόσμου και ας τυλίξουν οι φλόγες τα μαγαζιά, τις τράπεζες, τα σουπερμάρκετ, τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, τα υπουργεία, τις φάμπρικες, τα εργαστήρια, τα πανεπιστήμια…

Γιατί ο αγώνας μας είναι αγώνας για τη ζωή ενάντια στην τεχνικοποίησή της. Για την άρνηση της τεχνοεπιστημονικής δικτατορίας που καταστρέφει τις ζωές μας και δολοφονεί τη γη και όλα της τα ζώα.

Στα αδέρφια μας, μέχρι να ελευθερωθούμε όλοι μας!

Πηγή: Contra Info

Comments are closed.