Δήλωση στο δικαστήριο του Μιχάλη Νικολόπουλου της ΣΠΦ

Δήλωση στο δικαστήριο του Μιχάλη Νικολόπουλου της ΣΠΦ

   20-4-2012

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία του δικαστηρίου θέλω να κάνω μια τοποθέτηση, που αφορά την απουσία των συντρόφων  Χ.Τσάκαλου και  Δ.Μπολάνου λόγω της απεργίας πείνας που έχουν ξεκινήσει εδώ και 13 μέρες  ο πρώτος και 4 μέρες ο δεύτερος.

Η απεργία πείνας αφορά την οριστική μεταγωγή των συντρόφων Γεράσιμου Τσάκαλου και Παναγιώτη Αργυρού από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού. Σʼ αυτή την απαίτησή τους βαδίζουμε  μαζί όλα τα φυλακισμένα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Έτσι από  την Κυριακή 8 Απριλίου ξεκίνησε  μαζί τους απεργία πείνας και  ο Χρήστος Τσάκαλος,  στα πλαίσια της απόφασης της οργάνωσής μας για σταδιακή προσχώρηση στην επιλογή αυτή και των υπόλοιπων μελών.

Την Τρίτη 17 Απριλίου ξεκίνησαν απεργία πείνα οι  Χ. Χατζημιχελάκης, Γ. Πολύδωρος και  Δ. Μπολάνο.

Τις επόμενες μέρες και εφόσον δεν ικανοποιηθεί η απαίτηση των συντρόφων μας,  θα μπουν στην απεργία πείνας  και τα υπόλοιπα μέλη Γιώργος και Μιχάλης Νικολόπουλος, η Ολγα Οικονομίδου καθώς και ο Αναρχικός Επαναστάτης Θεόφιλος Μαυρόπουλος.

Στον αγώνα για αξιοπρέπεια δεν θα αφήσουμε αναπάντητη καμία ξεφτιλισμένη συμπεριφορά κανενός σωφρονιστικού υπαλλήλου . Λέμε σʼ όλους αυτούς που θα θελήσουν  να θίξουν  στο ελάχιστο την αξιοπρέπειά μας, ότι η Επαναστατική δράση, το αναρχικό αντάρτικο πόλης θα χαράξει τα ονόματά τους στην λίστα όλων αυτών που εχθρεύονται την Αναρχική Επανάσταση.

Τέλος λέμε σʼ αυτούς που ασχολούνται με την απαίτηση της οριστικής μεταγωγής των συντρόφων μας στον Κορυδαλλό , πως αν υπάρξει κίνδυνος για την υγεία ή τη ζωή ενός μέλους της οργάνωσής μας με την μη πραγμάτωση της απαίτησής μας,  αυτή τους η επιλογή δεν θα ξεχαστεί ποτέ.  Και η δική τους  αδιαλλαξία τώρα ,θα γίνει αδιαλαξία για εμάς στο μέλλον, όταν  θα πάρουμε την πολιτική μας επιλογή γιʼ αυτούς.

Η πίστη μας για Αγώνα, η πίστη μας για την Αναρχική Επανάστασή, μας βρίσκει  και σʼ αυτήν την επιλογή αγώνα που πραγματοποιούμε τώρα, πιο δυνατούς παρά ποτέ, μας βρίσκει πάντα με ψηλά το κεφάλι.

Στο δικαστήριο λέμε να διακόψει την διαδικασία σήμερα, αφού η απουσία των συντρόφων μας είναι κομβική  εφʼ όσον θεωρούμε  πως αυτό το στρατοδικείο είναι για εμάς ένα δημόσιο βήμα για τις ιδέες μας και τις αντιλήψεις μας. Οι απεργοί  πείνας προφανώς δεν μπορούν να μετακινηθούν , άρα και γιʼ αυτό δεν μπορούν να παραστούν. Οσο η απεργία πείνας συνεχίζεται αυτό το δικαστήριο δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Ας διακόψει για μία βδομάδα για να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν.

Comments are closed.