Rebecca Rubin (A.L.F. – E.L.F.)

Η Rebecca Rubin παραδόθηκε στις αρχές το 2012, μετά από 7 χρόνια στην παρανομία. Καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2013 σε 5 χρόνια φυλάκισης σε ομοσπονδιακή φυλακή, έχοντας αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις της.

Η Rebecca καταδικάστηκε για τέσσερις ενέργειες του Μετώπου Απελευθέρωσης των Ζώων (A.L.F.) και του Μετώπου Απελευθέρωσης της Γης (E.L.F.):

– Την απελευθέρωση 400 αλόγων από ομοσπονδιακές/κυβερνητικές εγκαταστάσεις στο Όρεγκον, ενώ παράλληλα άλλα άτομα έβαλαν φωτιά στις εγκαταστάσεις (1998).

– Τη μεταφορά βενζίνης σε υπό κατασκευή χιονοδρομικό θέρετρο, στην περιοχή Vail του Κολοράντο, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να ανάψουν φωτιές, οι οποίες κατέστρεψαν το θέρετρο (1998).

– Τη μεταφορά εμπρηστικών μηχανισμών στο Medford του Όρεγκον, στα γραφεία τις U.S. Forest Industries, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν αργότερα σε εμπρησμό (1998).

– Την απελευθέρωση άγριων αλόγων από εγκαταστάσεις της BLM στην Καλιφόρνια, ενώ παράλληλα άλλα άτομα έκαψαν τη φάρμα (2001).

Η Rebecca θα βρίσκεται υπό επιτήρηση μετά την αποφυλάκισή της και θα πρέπει να καταβάλλει ένα μηνιαίο ποσό σε έναν λογαριασμό επανόρθωσης, που ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια δολάρια.

Διεύθυνση:

Rebecca Rubin #98290-011
FCI Dublin
5701 8th Street – Camp Parks
Dublin, CA  94568
 

Comments are closed.