Αγγλία: “Gross Misconduct and the Guerrilla Massive” – Εκδόσεις Dark Matter

gross-misconduct

“Δεν θα παρθείτε όμηροι, θα σταλείτε από εκεί που ‘ρθατε!”

 Το 325 είναι χαρούμενο που σας παρουσιάζει  ένα νέο έντυπο από τις εκδόσεις Dark Matter, που ονομάζεται “Gross Misconduct and the Guerrilla Massive”. Τυπώνοντάς το, βγάζουμε μια κραυγή, που φτάνει στον Darko Mathers, που πέθανε τον Ιανουάριο του 2014, καθώς εμείς συνεχίζουμε αυτό που εκείνος άρχισε. Αντικοινωνικά, αντιπολιτισμικά, αναρχομηδενιστικά και ατομικιστικά γραπτά και εκδόσεις. Ξέρουμε πως θα άρεσε στον Darko αυτή η μπροσούρα, αν ήταν παρών εδώ.

Αυτό το προσωπικό έντυπο των 28 σελίδων έχει γραφτεί από έναν σκληροπυρηνικό αναρχικό βάνδαλο στο Μπρίστολ, επειδή  ήθελε να καταθέσει κάποιες από τις ιδέες του στο χαρτί. Αυτό το έντυπο δεν είναι η πιο πρόσφατη αναθυμίαση ενός δόγματος, ούτε υπερ-σοβαρές θεωρίες του διανοουμενίστικου κομματιού του αναρχικού κινήματος. Είναι μια εριστική συλλογή ποιημάτων και σκέψεων, καθώς και αυθεντικών φωτογραφιών και εικόνων. Για λόγους σαφήνειας, καθώς μερικοί από τους μη αγγλόφωνους αναγνώστες μας μπορεί να μην το καταλαβαίνουν απαραίτητα, το “massive” χρησιμοποιείται επίσης και ως “συμμορία”. Αυτό το έντυπο περιέχει αγγλική παραφροσύνη, που ίσως κάποιοι θεωρήσουν προσβλητική ή που προκαλεί σύγχυση.

“Αυτές είναι μερικές από τις παρατηρήσεις που έχω βάλει στο χαρτί, οι οποίες ζεσταίνουν το αίμα μου, καθώς περιμένω χωρίς υπομονή σε στάσεις λεωφορείων ή στις ουρές για το επίδομα ανεργίας ή καθώς χαμογελάω σε ανθρώπους, για τους οποίους δεν δίνω δεκάρα, πράγματα που όμως κάνω, γιατί  βοηθούν τη μέρα να περάσει πολύ πιο ομαλά. Κλωτσάω τον εαυτό μου για τις κοινωνικές μου συμβάσεις, μια ευγένεια για να την βγάζω ευκολότερα.”

FTW LOL X!

Κατεβάστε το PDF

Πηγή:325

———

Μετάφραση: Inter Arma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*