Ελλάδα: Παρεμβάσεις αλληλεγγύης στον αναρχικό κρατούμενο Μπάμπη Τσιλιανίδη (Θεσσαλονίκη)

Fire to biology labs No cooperation with the cops Solidarity to anarchist Babis Tsilianidis

παρέμβαση 1 φώτο 2

21/05/2014

Σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε από ομάδα συντρόφων παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μπάμπη Τσιλιανίδη, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, στα πλαίσια ημερίδας του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου και του ΠΑΜΑΚ. Μια από τις θεματικές του ήταν και η Εφαρμοσμένη Γενετική και Βιοτεχνολογία του Τμήματος Βιολογίας.

Στον χώρο κρεμάστηκε πανό, μοιράστηκαν κείμενα σχετικά με την υποθέση του συντρόφου και πετάχτηκαν τρικάκια.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ

25/05/2014

Το απόγευμα της Κυριακής που μας πέρασε, έγινε παρέμβαση αντιπληροφόρησης για την υπόθεση του Μπάμπη Τσιλιανίδη, στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινώντας από το πάρκο της ΧΑΝΘ, όπου πραγματοποιούνταν “street party”, ομάδα συντρόφων και συντροφισσών έκανε μοιρασματική στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν γεμάτη κόσμο. Μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια και κρεμάστηκε και πανό που ενημέρωναν για το εφετείο του συντρόφου, που θα γίνει στις 5 Ιουνίου.

Τις τελευταίες μέρες, αντίστοιχες παρεμβάσεις έχουν γίνει σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης: Καλαμαριά, Χαριλάου, Τούμπα, Τριανδρία, Όλγας, Στρατού, 40 Εκκλησιές, Ευαγγελίστρια, Κέντρο, Αμπελόκηποι, Κορδελιό, Νεάπολη, Εύοσμος. Πανό κρεμάστηκαν σε κεντρικές διασταυρώσεις και σε γέφυρες του περιφερειακού.

Στου μπάτσου το κεφάλι μπουκάλι και πετρίδι, λευτεριά στον Μπάμπη Τσιλιανίδη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*