Ελλάδα: Επίθεση σε τράπεζα και ΑΤΜ (Βόλος, 28/05/2014)

6099025215_6eca1a0082_z

Στάλθηκε στο Inter Arma:

Ξημερώματα της Τέταρτης 28/5, επιτεθήκαμε και σπάσαμε την πρόσοψη και το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ιωλκού, στο Βόλο, σαν μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον Αναρχικό σύντροφο Μπάμπη Τσιλιανίδη, που δικάζεται σε 2ο βαθμό στο εφετείο Θεσ/νίκης στις 5/6 , για τη ληστεία στο οικονομικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Ο σύντροφος αρνήθηκε και αρνείται οποιαδήποτε συνδιαλλαγή με τους κατασταλτικούς και δικαστικούς μηχανισμούς.

Το κράτος απάντησε με την πρωτοφανή καταδίκη του πρωτόδικα σε 10 χρόνια χωρίς κανένα στοιχειό, χρησιμοποιώντας ως μέσο ενοχοποίησης ίχνη DNA σε ένα κινητό αντικείμενο.

Σπάμε τις αλυσίδες της μοιρολατρίας και του ωχαδερφισμού και προχωράμε επιθετικά και πολύμορφα προς την ολοκληρωτική καταστροφή αυτού του σύγχρονου εξουσιαστικού πολιτισμού. Κινούμαστε στο εδώ και στο τώρα, μην περιμένοντας σωτήρες και ειδικούς, χαράσσοντας το δικό μας μονοπάτι προς τη μελλοντική ανεξούσια κοινωνία, ξέροντας πολύ καλά πως οι δομές, οι θεσμοί και οι ρόλοι, που κυριαρχούν σε αυτήν την κοινωνία, είναι αυτά που πρώτα πρέπει να χτυπηθούν.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ

ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

Αναρχικοί/ες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*