Ελλάδα: Λήξη της απεργίας πείνας στις ελληνικές φυλακές

10370374_309334222565421_5134353976882883205_n

Μετά από 8 ημέρες απεργίας πείνας, οι κρατούμενοι στις ελληνικές φυλακές αποφάσισαν να τερματίσουν την απεργία και να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με άλλα μέσα.

Στην απεργία πείνας συμμετείχαν περίπου 4.500 κρατούμενοι.

Οι σύντροφοι Μιχάλης Νικολόπουλος, Παναγιώτης Αργυρού και Νίκος Ρωμανός είναι καλά στην υγεία τους και εκτός νοσοκομείου.

Θα υπάρξει ενημέρωση για οτιδήποτε νεότερο.

No Comments

 1. ανωνυμος says:

  “Σήμερα Τρίτη 1 Ιουλίου αναστέλλουμε τη μαζική πανελλαδική απεργία πείνας που είχαμε ξεκινήσει ενάντια στο νομοσχέδιο στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

  Αναστέλλουμε την απεργία πείνας, αλλά δεν τερματίζουμε την κινητοποίησή μας . Αντίθετα ανακτούμε τις δυνάμεις μας και προειδοποιούμε το υπουργείο ότι δε

  πρόκειται να δεχτούμε τη λειτουργία του ελληνικού Γκουαντάναμο ούτε στη Δομοκό ούτε πουθενά.

  Παραμένουμε καχύποπτοι απέναντι στις βελτιωτικές προτάσεις του υπουργείου που θα κατατεθούν τη Πέμπτη και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να αγωνιστούμε με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ για να ματαιώσουμε το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

  Γνωρίζουμε ότι τίποτα δε θα βελτιωνόταν αν δεν κάναμε την απεργία πείνας . Ας γνωρίζει όμως και το υπουργείο πως απέναντι στην οργανωμένη σιωπή που επιβάλλουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποκρύπτοντας τη ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ που έχει γίνει (4500 κρατούμενοι απεργοί πείνας), από εδώ και πέρα , αλλάζουμε τα μέσα αγώνα και αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε σε δυναμικότερες μορφές αντίστασης. Ο νοών νοεί τω… “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*