Γερμανία: Εμπρησμός του οχήματος του Έλληνα πρόξενου (Βερολίνο, 02/07/2014)

burnt car

Δε ζητάμε τίποτα λιγότερο από την καταστροφή του θηρίου που διατηρεί τη λειτουργία του συστήματος.

Οι κυβερνώντες δημοκράτες ανταποδίδουν τα χτυπήματα με σκληρότητα. Κατά τη διάρκεια της κρίσης, αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που, γεμάτο ενθουσιασμό, ταπεινώνει, βασανίζει, φυλακίζει ή δολοφονεί ανθρώπους. Ένα πρόσωπο που χαμογελάει χαρούμενο μπροστά στις κάμερες του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα επιστρατεύει στη γωνία χιλιάδες μπάτσους για να καταστείλουν κάθε αντίδραση.

Αλλά, δεν ικανοποιούνται μόνο με αυτό.  Αφού κατάφεραν τα σκυλιά του συστήματος να κάμψουν την αντίσταση στο δρόμο, τώρα έχουν αφιερώσει τις προσπάθειές τους στην κάμψη της εναπομείνουσας αντίστασης στις φυλακές, μέσω της απομόνωσης των κρατουμένων. Η εξουσία χρησιμοποιεί το διάχυτο φόβο της μεγάλης σιωπηρής πλειοψηφίας για να εκδικηθεί εκείνους που έβαλαν φωτιά στην Ελλάδα, το Δεκέμβρη του 2008.  Οι αντάρτικες ομάδες, που ξεπήδησαν από την εξέγερση, προκαλούν αρρυθμίες στην αναπνοή των δυσκοίλιων κυρίων των Βρυξελλών. Η αντίδρασή τους δεν άργησε να έρθει και ήταν δυναμική. Μαζί με την τρόικα, έστειλαν στην Αθήνα και ένα κλιμάκιο ειδικών για την τρομοκρατία, ώστε να ξεμπερδέψουν με το πνεύμα αντίστασης μια και καλή. Έτσι, η νέα εκπαίδευση των μπάτσων απέδωσε γρήγορα. Θα μπορούσαν τα σκυλιά αρχικά να είχαν πάρει μόνο τα ραβδιά, αλλά υιοθέτησαν εντελώς ωμά το ιδεολογικό πλαίσιο του φασισμού. Μια αρμονική συνύπαρξη, όπου οι διψασμένοι για εξουσία δημοκρατικοί σάκοι λίπους χρησιμοποιούν τις φασιστικές συμμορίες. Η κατασκευή των φυλακών τύπου Γ είναι ακόμα ένα βήμα για την ολική καταστροφή εκείνων που βαρέθηκαν να τους εκμεταλλεύονται.

Δε θέλουμε να παραμένουμε άπραγοι όσο εξελίσσονται αυτά τα γεγονότα, όπως κάνουν πολλοί άλλοι που έχουν σταματήσει να αγωνίζονται. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να κάνουμε μια επίσκεψη σε έναν από τους λακέδες τους στο ήσυχο Wilmsdorf.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους απεργούς πείνας στις ελληνικές φυλακές.

Θυμόμαστε, επίσης, εδώ τη δολοφονία του Ιλία Καρέλι, που σκοτώθηκε από τους φονιάδες, που ονομάζονται δεσμοφύλακες.

Σ΄αυτόν τον πόλεμο χαμένος είναι όποιος πάει σπίτι του. Καμία οπισθοχώρηση, καμία αναβολή.”
– Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών
 

Ανατρεπτικοί της μηδενιστικής πράξης

———-

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή:  Linksunten indymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*