Τουρκία: Σαμποτάζ σε μηχάνημα εκσκαφής (Κωνσταντινούπολη)

hebelehubele

Μια νύχτα στο Bagcılar… βρεθήκαμε στο πόδι του Θηρίου

Παρόλο που θεωρείται ότι τα πιο βαθιά σκοτάδια της νύχτας κρύβουν όλα τα αίσχη αυτού του συστήματος, γίνονται επίσης συνεργός σε μερικές οργισμένες πουτάνες, που θέλουν να καταστρέψουν αυτά τα σκατά πριν την αυγή. Παρόλο που τα φώτα των δρόμων, τα φώτα των μαγαζιών, κάμερες επιτήρησης και το MOBESE* -τα μάτια και τα αυτιά του Κράτους- περιτριγυρίζουν για να μας προδώσουν, δίνοντας μια αίσθηση σαν να βρισκόμαστε υπό παρακολούθηση από κάποιο βιαστή, αυτό δεν μπορεί να μας αποτρέψει από το να μετατρέψουμε την οργή μας εναντίον αυτού του σάπιου συστήματος σε δράση, σε συνεργασία με σκιές, που έχουν απομείνει από εμάς από τη νύχτα.

Εδώ, ένα βράδυ, στην περιοχή Bagcilar της Κωνσταντινούπολης, επιτεθήκαμε σε ένα κίτρινο θηρίο, το οποίο έχει ως μοναδική αποστολή να σκάβει αποσαθρώνοντας τη γη, που έχει ενεργό ρόλο στην αποψίλωση των δασών και στην αστικοποίηση των τελευταίων περιοχών, που έχουν μείνει χωρίς τσιμέντο, κόβοντας την κυκλοφορία του αίματος και διοχετεύοντας τη σύνδεση ανάμεσα στα όργανά του.

Πραγματοποιήσαμε αυτήν την ενέργεια ως συμβολή στην Παγκόσμια Εβδομάδα Αλληλεγγύης για Αναρχικούς Κρατούμενους (23-30 Αυγούστου). Αρχικά, αφιερώνουμε αυτήν την ενέργεια στην αναρχική συντρόφισσα Tamara Sol Farías Vergara, η οποία βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν φρουρό τράπεζας, στον Νίκο Μαζιώτη, που βρίσκεται φυλακισμένος μετά τη σύλληψή του κατά τη διάρκεια ένοπλης σύγκρουσης, υποστηρίζοντας την παράδοση του να μην παραδίνεσαι ποτέ, και στη σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα, η οποία είναι καταζητούμενη. Επίσης, αφιερώνουμε αυτήν την ενέργεια σε όλους τους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές κρατούμενους σε όλον τον κόσμο, που πολεμούν εναντίον των θεσμών της κυριαρχίας.

«Ήμασταν άγρυπνοι χτες βράδυ, με την αυγή κάποια πράγματα κάπου πήγαιναν στραβά».
 
FAI/IRF Πολιτοφυλακή Οργισμένων Πουτάνων

———

*ΣτΜ: MOBil Elektronik Sistem Entegrasyonu-Ενοποιημένα Κινητά Ηλεκτρονικά Συστήματα: Πρόκειται για ένα δίκτυο καμερών κλειστού κυκλώματος, που χρησιμοποιείται σε 81 επαρχίες της Τουρκίας, εξαπλωμένο ώστε να επιτηρεί επιλεγμένα αστυνομικά τμήματα και ακόμα 911 περιοχές, το οποίο παρακολουθεί, καταγράφει και μεταδίδει ζωντανή εικόνα.

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: 325

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*