Χιλή: Συντονισμένη επίθεση σε δύο αστυνομικά τμήματα (Σαντιάγο, 11/08/2014)

10644696_558938977567072_1931777966194114990_o
Στις 11 Αυγούστου, πραγματοποίησαμε μια επίθεση στο 39° αστυνομικό τμήμα του Bosque και στο 1° αστυνομικό τμήμα στο Σαντιάγο. Θέλαμε να δείξουμε ότι είναι δυνατό να χτυπήσει κανείς την αστυνομία μέσα στη μύτη της. Κατέληξε όπως θα θέλαμε, αν και θα προτιμούσαμε να έχει τραυματιστεί και κάποιος φύλακας του νόμου.

/ Είναι θνητοί και οι νόμοι τους είναι φθαρτοί/

Μας αρέσει να βλέπουμε τραυματίες ή νεκρούς μπάτσους, είτε σε συγκρούσεις είτε σε πράξεις σαμποτάζ. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο καθένας από αυτούς μπορεί να αντιμετωπίσει την ίδια μοίρα με τους μπάτσους Moyano, Vera ή Bobadilla. Είναι όλοι υπεύθυνοι (και εθελοντές) για τη συμμετοχή τους σε έναν στρατιωτικό θεσμό, που καταπιέζει τον πληθυσμό σε καθημερινή βάση και μας διατάζουν να συμμορφωνόμαστε με τους νόμους, που επιβάλλονται από τους ισχυρούς.

Θα πρέπει να τους είναι σαφές ότι κάθε επίθεση που έχει διαπραχθεί από τα γουρούνια της εξουσίας δεν έχει ξεχαστεί, ότι η κατάστασή ατιμωρησίας τους δεν θα διαρκέσει πολύ. Είναι ανθρώπινα όντα, θνητοί, όπως κάθε άλλος.

Ας τολμήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε, υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να απεχθανόμαστε την ύπαρξη της αστυνομίας, των ασφαλιτών, των κατασταλτικών δυνάμεων, και/ή τους φύλακες των πλουσίων. Είναι η στρατιωτική δύναμη της αστικής τάξης, που είναι επιφορτισμένη με την καταστολή και την τιμωρία κάθε προσπάθειας να ανακτηθούν αυτά που έχουν συσσωρεύσει εδώ και αιώνες χάρη στην εκμετάλλευση.

Είτε σε ληστείες είτε σε διαμαρτυρίες, είναι υπεύθυνοι για την άσκηση του φόβου στον πληθυσμό. Η ουσία τους είναι η υπεράσπιση του συστήματος, για να μας κάνουν να υποταχθούμε στις αθλιότητές του. Αυτοί και τα αφεντικά τους θα πρέπει να χτυπηθούν και να δεχτούν επίθεση με κάθε μέσο και σε όλες τις εκφάνσεις τους.

Θυμόμαστε κάθε χτύπημα και λαχταράμε τον πολλαπλασιασμό των άμεσων επιθέσεων ενάντια στην αποκρουστική αρχή τους, μιας και η προετοιμασία του υλικού, που χρειάζεται για να προκαλέσουμε την επιθυμητή ζημιά, είναι ελάχιστη.

Θυμόμαστε και ευθυγραμιζόμαστε με τα συντρόφια, που πραγματοποίησαν την αποτυχημένη επίθεση την 1η Ιανουαρίου 2014, στο 14° σταθμό της ñuñoa. Θα μας άρεσε κι εμάς να δούμε την έκρηξη αυτής της ισχυρής συσκευής και να πανηγυρίσουμε την επίθεση στο τμήμα του Lo Prado! !

Στέλνουμε τους αδελφικούς χαιρετισμούς μας σε όλες τις οικογένειες και τους αγαπημένους όσων έπεσαν νεκροί στα χέρια της αστυνομίας.

Στο μυαλό μας είναι οι Matias Catrileo, Jhonny Cariqueo, Claudia Lopez, Daniel Melinao, Javier Mendoza Collio, όλοι είναι παρόντες, είτε πέθαναν εδώ είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, αποτελούν κομμάτι του κοινωνικού πολέμου.

Ενωνόμαστε με την πρωτοβουλία των συντρόφων στην Ινδονησία και γινόμαστε κομμάτι της:

CIV (Conspiración Internacional por la Venganza)

Διεθνής Συνωμοσία Εκδίκησης

 
———
 
Μετάφραση: Inter Arma
 
Πηγή: War on Society
 
Το Inter Arma δεν επιθυμεί να αναδημοσιεύονται στο athens indymedia κείμενα, μεταφράσεις και ενημερώσεις του εγχειρήματος.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*