Ελλάδα: Εμπρηστική επίθεση στο δημαρχείο Καισαριανής και σε οχήματα των ΕΛΤΑ και της ΔΕΗ (Αθήνα, 09/12/2014)

flames_decorative_background_vector_278857

Ο αναρχικός σύντροφος Νίκος Ρωμανός ξεκίνησε απεργία πείνας από τις 10/11, απαιτώντας την χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών που σύμφωνα με τους νόμους του συστήματος δικαιούται. Ως ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης απεργία πείνας κήρυξαν και οι σύντροφοι Γιάννης Μιχαηλίδης (17/11), Αντρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος (1/12), Δημήτρης Πολίτης (1/12) και Ηλίας Καραντουμάν (5/12).

Ο Νίκος Ρωμανός επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα έσχατο μέσο αγώνα θέτοντας σαν οδόφραγμα το ίδιο του το σώμα και βάζοντας ως ανάχωμα την ασυμβίβαστη θέληση και επιθυμία του για μια ανάσα ελευθερίας από την εξοντωτική συνθήκη του εγκλεισμού.Είναι αυτονόητο ότι στεκόμαστε δίπλα του έμπρακτα και στηρίζουμε μέχρι τέλους τον αγώνα του με κάθε μέσο,αναγνωρίζοντας κι εμείς τις ολοκληρωτικές και εκδικητικές συνθήκες που γεννούν και αναπαράγουν τα σωφρονιστικά μπουρδέλα.

Γι’ αυτό το λόγο τα ξημερώματα της Τρίτης (9/12) μετουσιώσαμε τις επιθετικές μας διαθέσεις σε πράξεις, στέλνοντας εμπρηστικά σινιάλα αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό και τους υπόλοιπος συντρόφους. Συγκεκριμένα:

-Τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια στην είσοδο του δημαρχείου Καισαριανής

-Πυρπολήσαμε 2 οχήματα των ΕΛ.ΤΑ. και 1 όχημα της ΔΕΗ στα Σεπόλια

Απολογιστικά, ο αγώνας αυτός απέδειξε την ουσιαστική πολιτική πίεση που ασκήθηκε από ένα πολυτασικό και πολύμορφο κύμα αλληλεγγύης, το οποίο συσπειρώθηκε και διογκώθηκε μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Καλή ανάρωση σύντροφοι…

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Κάποιοι Αναρχικοί Συμμορίτες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*