Η.Π.Α.: Γράμμα του Eric McDavid για την αποφυλάκισή του

b63-czvcaaalulc

Και τώρα

Δεν μπορώ να ξεκινήσω χωρίς ένα “ευχαριστώ” μέσα από την καρδιά μου για την καταπληκτική υποστήριξη, βοήθεια και αλληλεγγύη, που μου προσφέρθηκε από τόσους πολλούς ανθρώπους, από τόσα πολλά μέρη. Βλέποντάς με μέσα από αυτά τα τελευταία 9 χρόνια να γυρνάω στο σπίτι δάκρυα απελευθέρωσης και χαράς θα συνεχίσουν να βρέχουν τα μάγουλά μου.

Δεν τα σκουπίζω Τα παιδιά από την Υποστήριξη Κρατουμένων του Σακραμέντο ουδέποτε δίστασαν να κάνουν τα πάντα, ενώ υπέμειναν όλες τις πιέσεις, που προέρχονταν από το ότι πήγαιναν κόντρα στο γεγονός ότι το FBI είχε θεωρήσει τελειωμένη την υπόθεση. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Στους δικηγόρους μου, Mark και Ben, το έργο σας σε αυτήν τη διαδικασία σίγουρα δεν έχει αλλάξει την άποψή μου για το νομικό σύστημα, αλλά μου απέδειξε ότι οι άνθρωποι μπορούν στην πραγματικότητα να επιβιώσουν στη φυλακή με τις δυνατές και όμορφες καρδιές τους άθικτες, ακόμα συνδεδεμένες, και με την επιμονή ως κατευθυντήρια δύναμη στη ζωή τους. Ένα “ευχαριστώ” δεν θα είναι ποτέ αρκετό, σας αγαπώ και τους δύο Το ότι επιβίωσα αυτά τα τελευταία 9 χρόνια με έφερε σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης της υπομονής και πώς μπορεί να είναι παθιασμένη, διατηρώντας έτσι την ανάγκη να κοιτάω πιο μακριά, που θα συνεχίσει να με βοηθάει, καθώς προχωράω στην υποστήριξη εκείνων, που εξακολουθούν να κρατούνται πίσω από αιχμηρούς συρμάτινους φράχτες, μπετό και ατσάλι… Πόσες άλλες περιπτώσεις τόσο γελοίες όσο η δική μουκάποιες πολύ χειρότερες και είναι μέσα για δεκαετίες. Κάποιους τους γνώρισα προσωπικά και άλλους ονειρεύομαι να τους συναντήσω μετά την απελευθέρωσή τους.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για όλην την αγάπη και την υποστήριξή σας, καθώς προχωράω σε αυτήν την επόμενη φάση της ζωής μου.

Θα ξαναεπικοινωνήσω σύντομα. Για τώρα, ελπίζω να επικεντρωθώ στο να περάσω χρόνο με τους αγαπημένους μου και να επανασυνδεθώ με την κοινότητα, που αγαπώ και μου έχει λείψει για τόσον πολύ καιρό.

Πάρα πολλή αγάπη. Βρείτε τη χαρά σας.

Eric McDavid

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: 325

Το Inter Arma δεν επιθυμεί να αναδημοσιεύονται κείμενα, μεταφράσεις και ενημερώσεις του στο athens indymedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*