Ελλάδα: Αφίσα για την επιχείρηση “Πανδώρα” στην Ισπανία

Στάλθηκε στο Inter Arma:

Αφίσα για την επιχείρηση “Πανδώρα”, από την αναρχική ομάδα “Χαοτική Συμφωνία”, που κολλήθηκε στο κέντρο της Αθήνας τις προηγούμενες ημέρες.

postergr

Το κείμενο της αφίσας:

Στις 16 Δεκεμβρίου 2014, στα πλαίσια της επονομαζόμενης επιχείρησης “Πανδώρα”, 11 αναρχικοί/ες συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικών επιδρομών της ισπανικής Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια και στέκια στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, κατηγορούμενοι ως μέλη “αναρχικής τρομοκρατικής οργάνωσης”. Επτά σύντροφοι/ισσες προφυλακίστηκαν χωρίς να τους αποδοθούν συγκεκριμένες ενέργειες με τους εισαγγελείς να φωτογραφίζουν το Συντονιστικό Αναρχικών Ομάδων (GAC) ως προπύργιο τρομοκρατικής δράσης.

Οι κατασταλτικές δυνάμεις αντιδρώντας στη διάχυση των ανατρεπτικών βίαιων πρακτικών από τις αναρχικές μειοψηφίες στο έδαφος της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, εξαπολύουν κατασταλτικές επιχειρήσεις που βάζουν στο στόχαστρο τους μαχόμενους αναρχικούς. Οι κυβερνήσεις και οι αστυνομικές υπηρεσίες των κρατών συγκροτούν κοινό μέτωπο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, τις δομές τους και τους ανθρώπους του.

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΑΤΥΠΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Αναρχική Ομάδα “Χαοτική Συμφωνία”

Η αφίσα σε PDF

Επικοινωνία μέσω e-mail: chaos_symphony@riseup.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*