Γερμανία: Εμπρησμός πολυτελών οχημάτων εταιρείας ακινήτων (Λειψία, 21/01/2015)

leipzig-car-burning

Τη νύχτα της 20ης-21ης Ιανουαρίου 2015, επιτεθήκαμε, κατά τη διάρκεια μιας στοχευμένης δράσης, στο σύνολο του στόλου των οχημάτων των κερδοσκόπων πολλών εκατομμυρίων ευρώ της εταιρείας ακινήτων GRK Holding, στο νότιο κέντρο της Λειψίας και παραδώσαμε στις φλόγες τέσσερα οχήματα. Η εταιρεία ακινήτων, που αναφέρθηκε, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μακροχρόνιους κερδοσκόπους του εξευγενισμού στη Λειψία. Εξαπλωμένα σε όλην την πόλη, τα μεγάλα έργα της εταιρείας βρίσκονται είτε υπό κατασκευή είτε έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Η συστηματική τρομοκράτηση των ενοικιαστών είναι ακόμα ψηλά στην ημερήσια διάταξη, καθώς ο εξευγενισμός, που ακολούθησε τα φτηνά αγορασμένα ακίνητα, καθιστά τη Λειψία πιο ελκυστική για άτομα με υψηλότερο μηνιαίο εισόδημα.

Ιδρύθηκε από το 1991, η GRKHolding AG διαχειρίζεται και μισθώνει, αποκλειστικά και ποιοτικάυψηλών προδιαγραφών ακίνητα εντός και γύρω από τη Λειψία.”

Αυτός ο λόγος είναι αρκετός για να δείξουμε σε αυτές τις αγαπητές κυρίες και κυρίους ότι οι ενέργειές τους δεν μένουν αναπάντητες. Αυτό συνέβη όταν εμείς τοποθετήσαμε εμπρηστικούς μηχανισμούς σε τέσσερα οχήματα σταθμευμένα μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και ένα φορτηγό σταθμευμένο στην αυλή, τέσσερα οχήματα και ένα υπόστεγο αυτοκινήτου μέσα στις φλόγες του μίσους μας.

Το αυτοκίνητο, που αναφέρθηκε ότι σπρώχτηκε στον δρόμο, ήταν σταθμευμένο δίπλα σε ένα άλλο αυτοκίνητο, όταν ο εμπρηστικός μηχανισμός αναφλέχθηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά, που ένα αυτοκίνητο αρχίζει να κινείται λίγο μετά αφότου πάρει φωτιά. Και είναι ακόμη πιο ευχάριστο, όταν παρεμβαίνουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και ως εκ τούτου αυξάνεται η ζημία.

Με το να οργανώνει το Φιλανθρωπικό Γκολφ, η GRK Holding GmbH [εταιρεία περιορισμένης ευθύνης] προσπαθεί να θέσει τον εαυτό της υπό ένα θετικό πρίσμα και να αγοράσει καθαρή συνείδηση. Κατά τη διάρκεια του Φιλανθρωπικού Γκολφ, ένας πλούσιος και ελιτίστικος όχλος γιορτάζει τον εαυτό του και κάποιοι από αυτούς δωρίζουν ένα μέρος της περιουσίας τους, μαζί με άλλες μεγάλες επιχειρήσεις, για έναν καλό σκοπό. Η εκδήλωση θα γίνει και πάλι υπό την αιγίδα του Burkhard Jung (SPD [Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας]), του δημάρχου της πόλης της Λειψίας. Προσπαθεί να προμοτάρει τον εαυτό του και να παρουσιάσει την GRK Holding GmbH ως μη κερδοσκοπική κοινωνική επιχείρηση, αλλά το να κάνεις τα άτομα με χαμηλό εισόδημα να χάσουν τα σπίτια τους λέει κάτι διαφορετικό. Φαίνεται ότι ο Jung προσπαθεί να κατευνάσει αριστερές περιοχές με τη χρήση του εξευγενισμού και με το να πιέζει τους ανθρώπους που ζουν εκεί, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τα άτομα, που ταιριάζουν στην κοσμοθεωρία του και να αισθάνεται ασφαλείς στο σπίτι του στο Connewitz. Μια ασφάλεια τόσο προσποιητή και ψεύτικη, όσο και ο ισχυρισμός της GRK Holding GmbH για κοινωνική δέσμευση.

Αυτόνομες Ομάδες

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: 325

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*