Χιλή: Ενημέρωση για τη δίκη της Tamara Sol

tamarasolalakalle0

Στάλθηκε στο Inter Arma από Sin Banderas Ni Fronteras:

Μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού στη φυλακή του San Miguel, η αναρχική συντρόφισσα Tamara Sol αντιμετωπίζει τώρα τη δίκη της, στην οποία η εξουσία σκοπεύει να την εξοντώσει. Η Tamara κατηγορείται για τον πυροβολισμό ενός φύλακα τράπεζας, τον Ιανουάριο του 2014, λίγες μέρες αφού ο σύντροφος Sebastian Oversluij σκοτώθηκε από έναν φύλακα τράπεζας, κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε ένα διαφορετικό υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας.

Τον Νοέμβριο του 2014, έγινε η προπαρασκευαστική ακρόαση για τη δίκη της Tamara, η οποία άρχισε τελικά στις 23 Ιανουαρίου. Η Tamara αντιμετωπίζει τη δημοκρατική ιερά εξέταση, που θέλει να την καταδικάσει σε πολλά χρόνια φυλάκισης, με τις κατηγορίες της απόπειρας δολοφονίας και της απλής ληστείας. Την πρώτη μέρα της δίκης, οι μπάσταρδοι της κατηγορούσας αρχής ζήτησαν να φοράει χειροπέδες για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας του υλικού προπαγάνδας, που βρέθηκε νωρίς το ίδιο πρωί έξω από το υποκατάστημα τράπεζας, όπου η Tamara επιτέθηκε στον σεκιουριτά.

Το δικαστήριο, στις 30/01, έκρινε τη συντρόφισσα ένοχη, ενώ στις 04/02 αναμένεται, αν δεν αλλάξει απρόοπτα η ημερομηνία, να ανακοινωθεί η ποινή. Υπάρχει περίπτωση να αποφυλακιστεί υπό το καθεστώς της “ελευθερίας υπό επιτήρηση”, λόγω του ελαφρυντικού του πρότερου εντίμου βίου.

Εξεγερτική αλληλεγγύη στη συντρόφισσα Tamara Sol!

Το στρατοδικείο της εξουσίας δεν μπορεί να καταδικάσει τις αποφάσεις του αγώνα μας!

———

Μετάφραση: Inter Arma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*