Αγγλία: “Οι ψείρες και το τσακάλι” από L

religion,vomiting-2e3e614af997666907ecb1901152d8af_h

Εκείνοι, που αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Εβραίοι, φαίνεται να είναι εκείνοι, που προκαλούν ατελείωτα τον κόσμο. Οι άρρωστες αυταπάτες τους έχουν φέρει όλην την ιστορία σε αέναη παράνοια και πόλεμο, που συνεχίζονται ακόμα. Δεν έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε την, εδώ και χιλιάδες χρόνια, νευρική ματαιοδοξία τους;

Είναι οι δημιουργοί του τρόμου, της εδραίωσης των γενοκτονιών, της εκμετάλλευσης και του φόνου.  Η ζωτικότητα καταστέλλεται και καταπιέζει· κάψτε τα βιβλία τους, τους τόπους “λατρείας” τους και διασκορπίστε τους. Η σημαία μας είναι μαύρη και όλα τα χρώματα γυρνούν σε αυτήν.

Δεν υπάρχει κανένας Μοχάμετ, κανένας Ιησούς και κανένας Αβραάμ. Δεν είναι τίποτα παρά σκιές και προβολές και καθώς ζουν ως φαντάσματα στη φαντασία των ανθρώπων, είναι απαραίτητο να τους επιτεθούμε. Μια φωτιά βαθειά μέσα στη μορφή της δυστυχίας τους θα καταστρέψει τη σκιά τους. Ο φωτισμός του θανάτου φτάνει τον εσώτατο πυρήνα τους, γιατί το νόμισμά τους είναι η εναντίωση στη ζωή και παρ’ όλα αυτά, η άβυσσος είναι το μόνο τους μέλλον. Ας μη μείνει ούτε ίχνος μνήμης για αυτούς στη Γη. Γιατί είναι οι άνθρωποι του Βιβλίου και εχθροί της ελευθερίας· Σκλάβοι ενός τυφλού, ηλίθιου θεού.

Τα ποτάμια, τα βουνά, οι ωκεανοί δεν ξέρουν τίποτα για τη θρησκεία. Ούτε οποιοδήποτε άγριο πλάσμα ή άγριος τόπος της Γης. Παρ’ όλα αυτά, όλα τους αποκαλούνται ιδιοκτησία των ανθρώπων και του Θεού Η ιδιοκτησία είναι αυτό, που έφερε τον κίνδυνο σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε όλα τα είδη.

Η “κουλτούρα” είναι μια ακόμη λέξη για τον κομφορμισμό και την εμμονή, την αδιαλλαξία και το καθεστώς.

Γαμιέται η “κουλτούρα” σας, η “θρησκεία” σας, η “φυλή” σας, το “έθνος” σας.

Εξαλείψτε το Κοράνι.

Εξαλείψτε το Ταλμούδ.

Εξαλείψτε την Παλαιά και Καινή Διαθήκη.

Αυγή της πτώσης των άστρων, η ανάδυση των ατόμων.

 L

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: 325

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*