Ελλάδα: Αφίσα αλληλεγγύης στη ΣΠΦ από τη Σύμπραξη Αναρχικών Memento Mori

1624372_1452346518388783_630451718_n

Στάλθηκε στο Inter Arma:

Τα βλέμματα που αγκάλιασαν το σκοτάδι, φωτίζονται μόνο από την πυρκαγιά που τυλίγει τον γερασμένο κόσμο σας.

Άλλη μια επιχείρηση λασπολογίας της κυριαρχίας προς τους αναρχικούς εξεγερμένους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς , ολοκληρώθηκε. Το κράτος σε άριστη συνεργασία με τις πανάγαθες συνειδήσεις ευυπόληπτων πολιτών και λοιπών τίμιων επαναστατών, προσπάθησε να απομονώσει τους συντρόφους μας , κρύβοντας την επιθυμία τους για κατάκτηση της ελευθερίας βάζοντάς τους στο ίδιο τσουβάλι με αυτό που η δικαιοσύνη αποκαλεί κοινό έγκλημα.

Αυτή η δειλή επιχείρηση του κράτους, πέρα από την απομόνωση των μελών της Σ.Π.Φ από τους έντιμους κοινωνικούς «επαναστατικούς» κύκλους, αποσκοπεί και στη πλήρη διαστρέβλωση της σημασίας που έχει η εξέγερση ως η υπέρτατη πράξη πολεμικής ενάντια στο υπάρχον συνδέοντάς την με τον άτυπο καθρέφτη του κράτους, τη μαφία.

Η συκοφάντηση των φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και η προσπάθεια απονοηματοδότησης της δράσης των συντρόφων στα τηλεοπτικά παράθυρα της δημοκρατίας , φανερώνει και τα νέα όρια κίνησης της κυρίαρχης προπαγάνδας απέναντι στους εξεγερμένους . Η εξουσία αναδιπλώνεται χάρη στις ονειρώξεις του κοινωνικού βούρκου , πλάθοντας μια πραγματικότητα όπου ο καθένας αποτελεί φύλακα του υπάρχοντος της λαϊκής ετυμηγορίας. Έτσι τι άλλο πέρα από «μαφιόζοι – εγκληματίες» θα είναι όσοι εξεγείρονται εναντίον αυτού του κόσμου.

Το ψέμα και η λάσπη όμως δε μπορούν να αγγίξουν τη θέληση και το πάθος των συντρόφων μας να κατακτήσουν για άλλη μια φορά την ελευθερία τους με τα δικά τους χέρια και όχι παίζοντας νομικά παιχνίδια υποταγμένοι μπροστά σε ποινικούς κώδικες.

Ως ότου, σύντροφοι, να ατενίζουμε πάλι μαζί τα φλεγόμενα κτίρια του εχθρού. Η μέρα θα έρθει που η συντριβή του κόσμου θα χορεύει στους ρυθμούς της επίθεσής μας.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ – ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Σύμπραξη Αναρχικών – Memento Μori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*