Γερμανία: Εμπρησμός δύο οχημάτων εταιρείας ασφαλείας (Βερολίνο, 23/02/2015)

Για μια κόλαση φωτιάς επί της γης…

 Οι αυτόνομοι πυρήνες χτύπησαν για ακόμα μια φορά. Αυτήν τη νύχτα, προχωρήσαμε σε ένα σαμποτάζ στο Βερολίνο, σε συνέργια με όλους τους αγωνιστές της διεθνούς συνωμοσίας μας. Με φωτιά, μετατρέψαμε δύο οχήματα της εταιρίας “Sicherheit Nord” σε παντελώς άχρηστα για τα μαντρόσκυλα του συστήματος. Με αυτήν μας την επίθεση υποσχόμαστε την προσοχή και τη στήριξή μας σε εκείνους, που διώκονται και φυλακίζονται από τα γουρούνια.

Δύναμη στους Tamara Sol Farías Vergara, Mónica Andrea Caballero και Francisco Javier Solar Domínguez.

Δύναμη στους κρατουμένους του Επαναστατικού Αγώνα, που βρίσκονται φυλακισμένοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Τα σκυλιά, που μας κυνηγούν, θα κυνηγηθούν από εμάς κάθε στιγμή. Ακόμα, απολαύσαμε την απόπειρα απόδρασης της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και τη δολοφονία του αρχι-εκτελεστή των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.

Ενθαρρύνουμε όλους εκείνους, που μπορούν, να πραγματοποιήσουν επιθέσεις ενάντια στις φυλακές σε καθημερινή βάση.

Επίσης, οι κρατούμενοι-εργάτες, που ψήνουν ντόνατς για την προπαγάνδα των Ολυμπιακών Αγώνων και άρα σκάβουν βαθύτερα τον τάφο τους, θα μπορούσαν αντίθετα να δηλητηριάσουν μερικούς οπαδούς των σπορ της βερολινέζικης γερουσίας με αρσενικό.

…για μια κοινωνία χωρίς εξαναγκασμό και φυλακές!

Για την Αναρχία!

Λευτεριά σε όλους τους κρατούμενους!

Σημείωση του μεταφραστή στα αγγλικά: Πρόσφατα, στα πλαίσια της προώθησης για να αντιπροσωπεύσει το Βερολίνο τη Γερμανία στον διαγωνισμό για την ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024, ο γερουσιαστής δικαιοσύνης του Βερολίνου, Thomas Heilmann, προσπάθησε να μοιράσει ντόνατς, διακοσμημένα με τους δακτυλίους των Ολυμπιακών Αγώνων, τα οποία ψήθηκαν από τους κρατουμένους της φυλακής Tegel.

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: 325

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*