Ιταλία: Ενημέρωση από τους αναρχικούς κρατουμένους της πτέρυγας AS2 των φυλακών της Ferrara

prison-riot-attorneygeneral34041

Ενημέρωση από την πτέρυγα AS2 της φυλακής της Ferrara

Στέλνουμε λίγες γραμμές για να δώσουμε τα νεότερα σχετικά με την κατάστασή μας.

Ο Alfredo (Cospito) επέστρεψε στην πτέρυγα από την απομόνωση, στις 28 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα, απήχθη ο Graziano (Mazzarelli).

Αυτό είναι αποτέλεσμα των πειθαρχικών εκθέσεων, που λάβαμε όλοι μας (Adriano, Fra, Graziano, Lucio, Michele, Nicola), τις ημέρες που ακολούθησαν μετά τη διαμαρτυρία μας. Κατηγορούμαστε για προσβολή των φρουρών στις 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου και για -άκουσον άκουσον- πρόκληση “διατάραξης και αναταραχών” (άρθρο 77 των πειθαρχικών κανονισμών της φυλακής).

Μια ίσως υπερβολικά γενναιόδωρη κατηγορία, για την οποία μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε. Έτσι, ακολουθώντας τη συνηθισμένη “μίνι δίκη”, με τον κυβερνήτη, τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον γιατρό και διάφορες άλλες ηγετικές φυσιογνωμίες των φυλακών δηλαδή, ο καθένας από εμάς καταδικάστηκε σε 15 μέρες “αποκλεισμό από κοινωνικές δραστηριότητες”.

Η τιμωρία θα επιβληθεί με τον τρόπο και στον χρόνο, που βολεύει περισσότερο τη διοίκηση της φυλακής. Δε γνωρίζουμε αν θα πηγαίνουμε στα κελιά της τιμωρίας κάθε 15 ημέρες, ένας τη φορά, γνωρίζουμε, όμως, πως, εντός των μηνών που έρχονται, ο καθένας από εμάς θα καταλήγει στην απομόνωση για δύο εβδομάδες. Εν τω μεταξύ, μεταφέρθηκαν εδώ από την Alessandria, οι Gianluca (Iacovacci) και Franco [Porcu]. 

Τώρα, λοιπόν, είμαστε εννιά μέσα στα κελιά.

Μια αγκαλιά στον Graziano!

Οι αναρχικοί σύντροφοι της AS2 πτέρυγας τηςφυλακής της Ferrara

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: Act for freedom now!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*