Ελλάδα: Αφίσα για την απεργία πείνας των αναρχικών αιχμαλώτων

Στάλθηκε στο Inter Arma:

Αφίσα για την απεργία πείνας των αναρχικών αιχμαλώτων, από την αναρχική ομάδα “Χαοτική Συμφωνία”, που κολλήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Untitled-2

Το κείμενο της αφίσας:

Στις 02/03, ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας με μαζική απεργία πείνας των αναρχικών και άλλων πολιτικών κρατουμένων, που φέρνει στο προσκήνιο μια σειρά πολύ σημαντικών ζητημάτων.

Παρά τις επί μέρους διαφορές στα πλαίσια αγώνα, που έχουν καταθέσει οι απεργοί, θεωρούμε πως τα περισσότερα αιτήματα ξεπερνούν τη συνθήκη του εγκλεισμού και αφορούν ένα ευρύτερο κομμάτι αναρχικών. Η κατάργηση του 187 (εγκληματική οργάνωση), του 187Α (τρομονόμος), του κουκουλονόμου, των φυλακών Γ καθώς και το μπλοκάρισμα του νομικού πλαισίου για την κατασταλτική χρήση του DNA είναι στόχοι, που αφορούν όλους εκείνους τους αναρχικούς, που συμμετέχουν λόγω και πράξη στον αναρχικό πόλεμο ενάντια στην κυριαρχία. Επίσης, στεκόμαστε έμπρακτα αλληλέγγυοι με τη ΣΠΦ και στηρίζουμε το αίτημα για την άμεση αποφυλάκιση των συγγενικών της προσώπων, καθώς βάζει αναχώματα στην εκδικητική μανία των κατασταλτικών μηχανισμών.

Τα αιτήματα αυτά πυροδοτούν μια πολιτική σύγκρουση με το γενικό κατασταλτικό πλαίσιο, το οποίο έχει διαμορφώσει το καθεστώς, με σκοπό τη δίωξη και την αιχμαλωσία του εσωτερικού εχθρού ανεξάρτητα από τα μέσα πάλης που επιλέγει.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

Αναρχική Ομάδα “Χαοτική Συμφωνία”

Η αφίσα σε PDF

Επικοινωνία μέσω e-mail: chaos_symphony@riseup.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*