Ιταλία: Γράμμα αλληλεγγύης στη ΣΠΦ από τους αναρχικούς κρατουμένους Alfredo Cospito και Nicola Gai

logo

Από τον Αναρχικό Μαύρο Σταυρό Ιταλίας: Μόλις σήμερα, 25 Μαρτίου, λόγω της καθυστερημένης εξερχόμενης αλληλογραφίας από τη Mονάδα Υψηλής Επιτήρησης της φυλακής της Ferrara, λάβαμε αυτήν την επιστολή του Alfredo και του Nicola, σε ένδειξη αλληλεγγύης με τους συντρόφους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 2 Μαρτίου, στις φυλακές Κορυδαλλού στην Αθήνα (μερικοί εκ των οποίων μεταφέρθηκαν χθες στο νοσοκομείο).

Μόλις σήμερα, 16 Μαρτίου, επιβεβαιώσαμε την απεργία πείνας των αδερφών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς μέχρι τον θάνατο. Στόχος αυτού του αγώνα είναι η αποφυλάκιση ορισμένων συγγενών, που συνελήφθησαν σαν αντίποινα και εκδίκηση στην απόπειρα απόδρασής τους.

Εν αναμονή οποιωνδήποτε εξελίξεων (η ενημέρωσή μας ξεκινάει από τις 6 Μαρτίου), με την ελπίδα ότι έχουν ήδη ενημερωθεί για την αποφυλάκιση των αγαπημένων τους προσώπων, αποφασίσαμε να γράψουμε δυο λόγια: Είμαστε μαζί σας με την καρδιά, με το μυαλό και, κυρίως, με τα όπλα. Ζήτω η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Alfredo και Nicola

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: 325

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*