Η.Π.Α.: Ο αναρχικός Eric G. King χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για την Ομοσπονδιακή Δίκη

plomien

Ο Eric G. King, ένας 28χρονος vegan αναρχικός, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα εμπρηστικής βομβιστικής επίθεσης στο γραφείο ενός κυβερνητικού αξιωματούχου στο Κάνσας, στο Μιζούρι, τον Σεπτέμβριο του 2014. Ο Eric κατηγορείται ότι έριξε ένα σφυρί μέσα από ένα παράθυρο του κτιρίου και στη συνέχεια, δύο βόμβες μολότοφ. Η μήνυση αναφέρει και οι δύο υποτιθέμενοι εμπρηστικοί μηχανισμοί απέτυχαν να αναφλεγούν. Έχει προγραμματιστεί να πάει σε δίκη τον Ιούλιο του 2015 και αντιμετωπίζει μέχρι και 30 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή.

Ο Eric αναγνωρίστηκε ως ύποπτος από την τοπική αστυνομία επειδή παλιότερα ήταν ύποπτος για συνθήματα αντι-κυβερνητικά και ενάντια στην αστυνομία. Αυτήν τη στιγμή, κρατείται στο Κέντρο Κράτησης Corrections Corporation του Leavenworth της Αμερικής.

Από τη σύλληψή του τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι εξαιρετικά απομονωμένος από του αγαπημένους και έχει επανειλημμένα γίνει στόχος από τους δεσμοφύλακες, οι οποίοι έχουν επανειλημμένα θέσει την ασφάλειά του σε κίνδυνο. Παρόλες αυτές τις μάχες, ο ίδιος συνεχίζει να διατηρεί την καλή του διάθεση και την αποφασιστικότητα να κρατηθεί δυνατός μέχρι να τελειώσει αυτή η νομική κατάσταση. Επίσης, διατηρεί την αφοσίωσή του στον αγώνα για έναν κόσμο απαλλαγμένο από κυριαρχία και καταπίεση.

Ζητάμε οικονομική ενίσχυση για να μας βοηθήσετε να στηρίξουμε τον σύντροφό μας, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις άθλιες συνθήκες φυλάκισης. Η δίκη του μπορεί αναβληθεί για άλλη μια φορά πριν διεξαχθεί, πράγμα που σημαίνει περισσότερο χρόνο για αυτόν σε φυλακή απομόνωσης περιμένοντας τη μέρα, που θα πάει στο δικαστήριο. Η οικονομική ενίσχυση, που θα μαζευτεί μέσω αυτής της καμπάνιας, θα διατεθεί για:

* Τηλεφωνήματα με φίλους και υποστηρικτές, που θα αποτρέψουν το να απομονωθεί
* Το κόστος των βιβλίων και των εξόδων αποστολής, που θα τον βοηθήσουν να περάσει την ώρα του μέσα (την περισσότερη από την οποία βρίσκεται σε απομόνωση)
* Τροφοδοσία, που θα τον βοηθήσει να αγοράσει είδη προσωπικής υγιεινής και vegan τρόφιμα
* Βοήθεια στους δικούς του ανθρώπους να έρθουν να τον στηρίξουν και να γεμίσουν την αίθουσα του δικαστηρίου για τη δίκη του Eric
Τα χρήματα
αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν για τη νομική υπεράσπιση ή την εγγύηση. Εκπροσωπείται από δημόσιο ομοσπονδιακό συνήγορο και ως εκ τούτου, δεν έχει εκκρεμή νομικά έξοδα.

Κάθε συνεισφορά μας βοηθάει να στηρίξουμε τον Eric πολύ καλύτερα, πράγμα που θα βοηθήσει στο να παραμείνει δυνατότερος και ικανότερος να αντεπιτεθεί σε αυτήν την κρατική καταστολή!

Με αλληλεγγύη,

Η επιτροπή υπεράσπισης του Eric King

Συνεισφέρετε – http://www.youcaring.com/other/support-funds-for-eric-king/338408

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: 325

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*