Σκωτία: Επίθεση σε όχημα κατασκευαστικής εταιρείας (11/04/2015)

12133

Στάλθηκε στο Inter Arma:

Θα περιπλανηθώ στον κόσμο μόνος κουβαλώντας παντού το μίσος και την περιφρόνησή μου.

Μόνος στον αγώνα. Μόνος στη νίκη και την ήττα.”

-Bruno Filippi-

Κάθε πτυχή του πολιτισμού είναι παντού γύρω μου, δηλητηριάζοντας την ατομικότητά μου κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Τσιμέντο, τούβλα, κάθε είδος υλικού και διαδικασίας εκσυγχρονισμού του αστικού νεκροταφείου έχουν γίνει πιο εμφανή τελευταία. Όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το κέρδος, που θα είναι το αποτέλεσμα της ανάγκης διαφυγής των μαζών από τα μόνιμα κελιά τους της κανονικότητας για την “πολιτιστική ικανοποίησή” τους και της κατασκευής νέων κολοσσιαίων κτιρίων-κλουβιών, που θα στεγάσουν ακόμα περισσότερους τρόφιμους-εργαλεία της αστικής φυλακής, περισσότερες εταιρείες και μεγαλύτερη συσσώρευση κεφαλαίου. Το κράτος με τη βοήθεια των μηχανών του, ανθρώπινων ή όχι, εργάζεται ασταμάτητα για τη διατήρηση και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξάπλωση μιας εκ των βασικών αξιών-θεών της “ανθρωπότητας”, η οποιά αποκαλείται οικονομία. Το βαθιά ριζωμένο καπιταλιστικό σύστημα σε συνδυασμό με την τεχνολογική μεγα-μηχανή, έχει παντού και πάντα τεχνητά μάτια για να ελέγχει το αν κάποιος παρεκλίνει από τον “σωστό” δρόμο και την “κανονική” ζωή, που σημαίνει την απόλυτη εξημέρωση και την αποδοχή αυτής της συστηματοποιημένης ζωής ζόμπι εντός της κοινωνίας, του κράτους και του πολιτισμού.

Ευτυχώς, όμως, φαίνεται πως τα τεχνητά μάτια και οι περιπολίες των μπάτσων δεν είναι πάντα ικανές να σταματήσουν κάθε ατομικότητα, που θέλει να επιτεθεί. Στις 11/4, επιτέθηκα σε ένα όχημα κατασκευαστικής εταιρείας σε μια απομονωμένη περιοχή της πόλης, τις πρώτες πρωινές ώρες, κόβοντας τα καλώδιά του και άρα προκαλώντας του ζημιά.

Οι μηχανές, που χρησιμοποιούνται για αυτούς τους σκοπούς, αποτελούν για μένα πάντα στόχο, καθώς είτε εκτελούν τους παραπάνω σκοπούς, είτε χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση “περιοχών ανάπλασης” των αστικών νεκροταφείων, οι οποίες μιμούνται τη “φύση”, προσφέροντας μια τελείως αλλοτριωμένη εικόνα του φυσικού κόσμου και των άλλων μορφών ζωής. Δημιουργούν ψευδαισθήσεις και έτσι εξημερώνουν ακόμα περισσότερο τον μαζάνθρωπο. Τα πάρκα ή οι δημόσιοι κήποι είναι κομμάτια της εξημέρωσης των πόλεων. Όποιος τα θεωρεί φύση (ένας αλλοτριωτικός ορισμός για τον φυσικό κόσμο) ή θεωρεί τους ζωολογικούς κήπους (φυλακές για μη-ανθρώπινα ζώα) ως επαφή με τα “ζώα”, είναι άξιος του πολιτισμού, που το είδωλο του ανθρώπου και ο ανθρωποκεντρισμός του έχει προσφέρει. Η μάσκα του ανθρώπου δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κατασκέυασμα της κοινωνίας και του πολιτισμού. Αλλά, εγώ θα επιτίθομαι πάντα στα είδωλα και τις αξίες αυτού του κόσμου και στην ηθική τους.

Χαιρετίζω τους συντρόφους Gianluca Iacovacci και Adriano Antonacci, που βρίσκονται αιχμάλωτοι του Ιταλικού κράτους.

Συνέργια με τους συντρόφους από “Χαοτικές μειοψηφίες – Προσκείμενοι στη Μαύρη Διεθνή”, “Νομάδες από την αντίπερα όχθη”, “Συνάψεις Ανάφλεξης για τον πολύμορφο αναρχικό αγώνα – ELF”.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΩΛΟ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

Πυρήνας αναρχικής και μηδενιστικής συνείδησης “Γεράκι του Χάους”

———

Μετάφραση: Inter Arma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*