Τσεχία: Εμπρησμός περιπολικού (Πράγα, 15/05/2015)

prague

Στις 15 Μαΐου, πυρπολήσαμε ένα περιπολικό έξω από το αστυνομικό τμήμα Hostivařská, στην Πράγα. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας πράξης σαμποτάζ, που εκτελέσθηκε από τον πυρήνα M.A.P. Αποφασίσαμε να μετατρέψουμε τον θυμό μας σε άμεση επίθεση και αναλάβαμε δράση ως κομμάτι του Δικτύου Επαναστατικών Πυρήνων.

Για καιρό βασανιζόμασταν από φόβο και αναποφασιστικότητα, αλλά στις 28 Απριλίου επήλθε το ρήγμα: η αστυνομία εξαπέλυσε επίθεση στο αναρχικό κίνημα της χώρας που ζούμε και αυτό επιτέλους διευκόλυνε την απόφασή μας να αναλάβουμε δράση. Πιστεύουμε πως και άλλοι θα πάρουν τέτοιου είδους αποφάσεις.

Αυτός ο εμπρησμός περιπολικού μπορεί να είναι μόνο ένα μικρό βήμα προς αυτό που πρέπει να γίνει για να καταστρέψουμε τον καπιταλισμό, όμως αυτό το βήμα δημιουργεί νέες δυνατότητες. Πρωτύτερα, αυτό το βήμα ήταν απλησίαστο για εμάς καθώς δεν είμαστε ικανοί να πάμε πέρα από τη διαμαρτυρία, γαυγίζοντας πολύ χωρίς, όμως, ποτέ να δαγκώνουμε τους εχθρούς μας. Αλλά, τώρα σπάσαμε τα δεσμά της αστικής ηθικής. Για το κράτος και το κεφάλαιο δεν είμαστε πια ακίνδυνοι τσαρλατάνοι. Γινόμαστε απειλή γιατί αρχίσαμε να καταστρέφουμε αυτό που μας καταστρέφει.

Αυτό είναι μόνο η αρχή, ο αγώνας συνεχίζεται!

Πυρήνας M.A.P. / Δίκτυο Επαναστατικών Πυρήνων (SBR)

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: Insurrection News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*