Ιταλία: Σαμποτάζ στην εταιρεία Italsite Spa (Γένοβα, Ιούλιος 2015)

burnedmulticable

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η τωρινή κοινωνία περιγράφεται χωρίς αμφιβολία ως ένα τεχνοκρατικό σύστημα όπου η παγκόσμια επιστήμη λειτουργεί χωρίς περιορισμούς και τα προιόντα που διοχετεύει στην αγορά κυριαρχούν και κυβερνούν τη ζωή.

Οι πολυεθνικές εταιρείες συντηρούν την κυριαρχία τους επί του πλανήτη μέσω των κρατών και των διεθνών τους θεσμών (Η.Ε., Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ.).

Η υπερ-τεχνολογική κοινωνία είναι το τέλειο μέρος για να συναντηθούν τα δύο προαπαιτούμενα της εξουσίας: το κέρδος και ο κοινωνικός έλεγχος.

Χάρις τις σύγχρονες θεότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας, το κέρδος δε γνωρίζει σύνορα, με ατελείωτα στρατιωτικά συμβόλαια και ένα απίστευτα μεγάλο αριθμό άχρηστων προϊόντων, τα οποία μπαίνουν στην αγορά συνεχώς.

Ο κοινωνικός έλεγχος στη ζωή γίνεται όλο και πιο διαδεδομένος, καθώς εξελίσσεται από τις απλές κάμερες παρακολούθησης στη χρήση της νανοτεχνολογίας.

Οι άνθρωποι, έχοντας ήδη στερηθεί την αυτονομία τους και την ελεύθερη βούλησή τους, κατηχούνται σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο της επιστήμης μέσω της μερικής και πλασματικής πρόσβασης στην τεχνολογία.

Με βάση τη χίμαιρα της καλύτερης ποιότητας ζωής, τα μόνα πραγματικά αποτελέσματα είναι η αχαλίνωτη παραγωγή, η ατροφία των μυαλών και των ικανοτήτων των ανθρώπων, η κατάργηση των αυθεντικών συναισθημάτων και της ίδιας της ζωής.

Παράλληλα, ό,τι έχει παραμείνει από τη φύση, καταστρέφεται για να χτιστούν υπερ-έργα, ώστε να διασφαλιστεί η ταχύτερη μετακίνηση εμπορευμάτων και η γρηγορότερη πρόσβαση στην πληροφορία.

Παράλληλα, η γενική αδιαφορία συνεχίζεται, ενώ η τηλεόραση μεταδίδει εικόνες ανθρώπων που σφαγιάζονται και λιμοκτονούν για την εκμετάλλευση των πόρων που χρειάζονται για την αύξηση της παραγωγής των καταναλωτικών αγαθών.

Για μια φορά αποφασίσαμε να αποφύγουμε τον έλεγχο και να απειλήσουμε τα κέρδη της τεχνοκρατικής κοινωνίας.

Βάλαμε φωτιά στα καλώδια ρεύματος ενός διαβιβαστή ιδιοκτησίας της Italsite Spa, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στις τηλεπικοινωνίες στην Ιταλία και την Ευρώπη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ MARCO CAMENISCH

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ, ΧΙΛΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: Insurrection News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*