Ισπανία: Απελευθέρωση 20 κουνελιών από εκτροφείο (20/09/2015)

Arab1

Τα τελευταία χρόνια, στην Ισπανία, ειδικά στην Καταλωνία, οι φάρμες κουνελιών έχουν επηρεαστεί σημαντικά από την οικονομική κρίση και πολλές φάρμες έχουν κλείσει τα τελευταία 5 χρόνια.

Αρκετές φορές διαπιστώσαμε, παρατηρώντας πιθανούς στόχους, πως η ασφάλεια στις φάρμες έχει εγκαταληφθεί.

Παρομοίως, διαπιστώνουμε πως οι ενέργειες απελευθέρωσης ζώων στην ισπανική επικράτεια έχουν μειωθεί από τότε που άρχισε η κρίση. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό συμβαίνει εξαιτίας της έλλειψης πόρων των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, καθώς και λόγω της ενασχόλησης πολλών ανθρώπων με άλλους αγώνες.

Αλλά, τη νύχτα της 20ης Σεπτεμβρίου, 2015, εγκαταλείψαμε τον προσωρινό μας λήθαργο και πήγαμε σε μια φάρμα κουνελιών που βρίσκεται στα περίχωρα της Βαρκελώνης και απελευθερώσαμε 20 ζώα που βρίσκονταν φυλακισμένα εκεί.

Αυτήν τη φορά ήταν μόνο 20, αλλά ελπίζουμε πως στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερες δράσεις και πως θα μπορέσουμε να απελευθερώσουμε περισσότερα από τα ζώα που βλάπτει αυτή η δολοφονική βιομηχανία. Πιστεύουμε πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να καταφέρουμε καίρια χτυπήματα σε αυτήν τη βιομηχανία, η οποία επιβιώνει με το ζόρι εδώ και αρκετά χρόνια.

Γνωρίζουμε πως αυτό εξαρτάται τόσο από την οργανωτική μας δυνατότητα όσο και από την αποφασιστικότητά μας, αλλά έχουμε δει αποτελεσματικές καμπάνιες που έχουν λάβει χώρα σε άλλα μέρη του κόσμου και πιστεύουμε πως μπορούμε να κλείσουμε τις λίγες φάρμες που έχουν απομείνει.

Αφιερώνουμε αυτήν τη δράση στους αναρχικούς που αντιμετωπίζουν την καταστολή των επιχειρήσεων “Pandora” και “Pinata”, καθώς και σε εκείνους που κατηγορούνται για τη σημμετοχή στο “Κομμάντο Mateo Morral”.

Στέλνουμε επίσης μια θερμή αγκαλιά στην Εύη Στατήρη, που ενώ γράφεται αυτό το κείμενο σταμάτησε την απεργία πείνας της λόγω της αποδοχής της απελευθερωσής της από την πλευρά των ελληνικών αρχών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ

ALF – La familia Jabalí, la Zorrilla y el Buho

———

Μετάφραση: Inter Arma

Πηγή: Insurrection News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*